29.03 NEI og atter NEI - Få billetter!

29.03 kl. 19 - NEI og atter Nei, Tysværtunet Kulturhus

Nina Lykke sparer ikke på kruttet når hun tar tidsånden på kornet og får oss til å le av oss selv. Riksteatret har med suksess gjort boken om til teater.  Gled deg til en nådeløs satire over våre liv!

Adresseavisen, terningkast 5 «Det er teater i sin enkleste form, og ikke kjedelig et sekund"

NB! Få billetter igjen - Billettlenke klikk her

--------

Ingrid og Jan har vært gift i et kvart århundre og bor i en villa med de to sønnene sine. Guttene er store nok til å regnes som voksne, men oppfører seg som hotellgjester. For Ingrid har både familielivet og læreryrket mistet glansen.

Jan, derimot, får opprykk til avdelingsdirektør i departementet og blir overmannet av en ny og energisk giv. Og av den langt yngre rådgiveren Hanne, som er i ferd med å bli akterutseilt på familiefronten. Det er på tide å ta grep.

"Nei og atter nei" er en skarp, morsom og ubehagelig roman om kjernefamiliens kår i et samfunn hvor øyeblikkets lyst er den edleste ledestjerne og ingenting er så drøyt at det ikke kan forsvares med individets trang til frihet.

Med kritikerroste Maren Bjørseth i registolen og Ingunn Øyen, Anders Mordal og Mari Hauge Einbu på scenen, kan ikke dette bli annet enn en fest av en forestilling, som mange vil kjenne seg så altfor godt igjen i. 

Arr. Riksteatret 

Publisert
17. mars 2023
Skrevet av
Helga Haugsnes Borgen