Bandøving

"Musikkbinge"; utgjør 25 m² øvingslokale med gode akustiske forhold og 50 dB støydemping.

Er plassert bak kulturhuset nede v/badeanlegg

Utstyr: trommesett, 2 gitarforsterkere, 1 bassforsterker, taleanlegg og enkel miksepult.

Du kan låne instrument (2 gitarer og 1 bass) + mikrofoner, mikrofoner og instrument må hentes i biblioteket (på lånekort) 10-19 kvardager og 10-14 laurdager, andre tider ta kontakt med vaktmester (tlf 52757511). Lever tilbake etter endt øving. 

NB: Du må booke tid på førehand, ring eller mail oss, du kan få tildelt faste øvingstider eller enkeltøvingar. For å få tilgang på bingen må du ha nøkkelbrikke. Brikka koster 100 kr. 

Opningstider
Månd -fredag : 08.15-21.30  og  laur-søndag 12.00-17.30. Det ingen aldersgrense på bruk av bingen.
NB: Det er nokre faste tider i veka til band og kulturskule.

Kontakt/spørsmål 
 Johnny.liadal@tysver.kommune.no

Musikkbingen er støtta av Norsk tipping og Musikkverkstadordningen.

"Hvordan er det egentlig å øve i slike binger?

Musikkbingene har en utforming og et interiør som både er trivelig og funksjonelt. Luftkvaliteten vil være tilfredsstillende for intens og langvarig bruk av inntil 10 personer, det er varmekabeler i gulv og det er lydisolerte vinduer på kortsidene.

Hvordan er akustikken/resonansen/etterklangen i bingen?
Rommet har en akustikk tilpasset rytmisk musikk; rock og populærmusikk, jazz, verdensmusikk, folkemusikk og elektronika, herunder side- og undersjangere.

Bingen har en etterklang på 0,4 sekunder, noe som innebærer en god bassabsorbentløsning i 63 og 125 Hz-oktavbåndet. En av veggene er blitt gjort diffuserende (lyden spres) og/eller absorberende, mens parallelle reflekterende flater har blitt unngått for å gi mindre resonanse"

_
_
_