1

Evert Taube: Ballader og duetter

 

Vi kommer ikke utenom Evert Taube når det gjelder nordiske tradisjoner innen viser og sang. Hans tekster byr på livsglede og varme. Hans sanger er innbydende og man kan velge og bare lytte eller synge med. 

Bli med Fritjof på dans med både Rosa og Eva. 

Bli med når naturen våkner for både Rönnerdahl og Calle Schewen.

Bli med Evert i tekster som har fått farge av hans spennende reiser rundt om i verden. 

Humor, glede, latter og sang. 

Dette er en herlig forestilling på 2*50 minutter. 

Velkommen alle sammen!

 

Kort info om Peter & Stine 

Peter Wemö er svensk kulturarbeider som har gjort nordmann av seg, og som er en av de store tradisjonsbærerne av svenske og nordiske viser. 

Med røtter i svensk jord og oppvekst bare et steinkast fra havet, oppflasket på Taube, Adolphson og Vreeswijk, har viseskatten spilt en stor rolle for hvordan han selv har valgt å tonesette, tolke og skape sin egen musikk. Arbeidet på revy- og teaterscener har vært med på å forme en stor stemme, og måten han behandler strenger og harmonier på i egne arrangement er imponerende.

Tredve år på nordiske scener og tretten år som programvert og produsent i Sveriges Radio har gitt ham et hav av anekdoter å øse av. Resultatet er en kombinasjon av fortellinger, varme, humor og musikk. 

Stine Solberg Løvdal er en erfaren sanger som er mest kjent som en av pigene i Grunnesund Pigekor. Sammen utgjør de en habil underholderduo med mange strenger å spille på.

 

Konsertlengde: 2x50 min og pause. 

 

Arr: Nedstrand museum- og historielag

_
_
_