3

HANDLE WITH CARE – ROY ORBISON REVISITED

Vi gjentar suksessen fra Festiviteten og gleder oss til å innta Tysværtunet i høstmørket! Bli med på et utradisjonelt musikalsk møte mellom en av tidenes største popartister og en operasanger - og opplev en gnistrende match mellom ulike musikktradisjoner! Roy Orbison er en av populærmusikkens store stemmer, og som artist omga han seg med en god dose mystikk med sin tilbakeholdne stil. Samtidig som han hadde en lang og sammensatt karriere som stadig tok nye vendinger, ble Orbisons personlige liv rammet av en rekke store tragedier og står i sterk kontrast til hans artisttilværelse.

Forestillingen spiltes for første gang 25. mai på Festiviteten og var helt utsolgt. Tilbakemeldingene var overstrømmende. Prosjektet er et lokalt initiativ med deltakere fra Karmøy, Haugesund og Tysvær. I teaterkonserten ”Handle with Care – Roy Orbison Revisited” er musikken fortsatt bærebjelken i forestillingen. Denne presenteres i en dramaturgi som underbygger historiefortellingen om Orbisons liv. Gjennom korte dialogscener gir vi små innblikk i livsreisen til Orbison.

 Det er operasanger Ole Morten Velde som med sin allsidige stemme portretterer Roy Orbison i forestillingen. Med seg på scenen har han band og MUNOR-ensemblet.Samtalene er det musikkjournalist Egil Houeland som leder. Her er temaene bl.a. Orbisons fantastiske karrieremessige utvikling, og hans privatliv som var preget av en rekke tragiske tap. Velde og bandet har tidligere også spilt Orbisons musikk på Veldes låve på Avaldsnes i konserten «I låve Roy».
 
Band: Torleiv Fossum, Vegard Fossum, Johannes Støle, Torfinn Thorsen
MUNOR: Arild Halvorsen, Marina Johansson, Megumi Tokosumi, Bernhard Gismervik og Tobias Tellman
Manus: Ole Morten Velde og Elsa Aanensen. Produsent og regissør: Elsa Aanensen

    Salg av vin og øl frå kl. 19

_
_
_