Riksteatret presenterer LIV - eit møte med Liv Ullmann

Liv Ullmann er ei av våre aller største stjerner og med "LIV" skal Riksteatret og Nationaltheatret syte for at publikum over heile landet får møte ho der dei sjølv bur. Møt ho på scena i ein openhjarta samtale med Tom Remlov, om livet, karrieren og alt ho draumer om å gjera.

- Å reise rundt i Norge å møte publikum på hjemmebane er en av de tingene jeg har drømt om å gjøre igjen helt siden jeg spilte i "Lang dags ferd mot natt" på turne med Riksteatret. Denne gangen møter jeg pulikum som meg selv. Som Liv. Det er hun jeg liker aller best å være, seier Liv Ullmann.

Tema i samtalen med Remlov vil vera Ullmanns ønskje om samspel med menneska ho møter, og det ansvaret som eit stort talent medfører, anter det er for kollegaer, for våre livsvilkår - eller for publikum. "LIV" blir eit møte med den unge skodespelaren, med Hollywood - stjerna og med den modne regissøren og menneskerettsaktivisten.

På scena: Liv Ullmann og Tom Remlov

Regissør: Bentein Baardson, Konseptutvikler og regiassistent: Einar Bjørge, Scenograf: Nora Furuholmen, Lysdesigner: Øyvind Wangensteen og Videodesigner: Anders Åhslund

Lengd: 2 timer  (ingen pause)

Etter premieren skriver pressen:
«Eventyrlige Liv. Det er bare knitringen fra bålet som mangler når Liv Ullmann som en ekte historieforteller bretter ut sitt eventyrlige liv (…) Dette er med andre ord ikke "teater" i vanlig forstand, snarere en historietime om - og med - en særdeles smart, sårbar, morsom og ikke minst svært skarp og dyktig kunstner. (…) Og som nettopp det, en spennende historietime, fungerer denne settingen veldig bra.» VG,5

«En stor kunstner ser tilbake på hele sitt liv og hele sin karriere (…) vittig og alltid sjarmerende» Dagbladet,5

«Et fascinerende og gripende menneskelig portrett (…) Styrken ved «LIV» er at hun gjennomgående avslører sider ved seg selv som vil være ukjente for mange, men likevel oppleves som allmenne»» Dagsavisen,5

«En utmerket historieforteller (…) Hvis en trodde før kvelden startet at Liv Ullmann vet en jo det meste om, må en bare revidere den oppfatningen.» Tønsberg blad, 5

-Å reise rundt i Norge og møte publikum på hjemmebane er en av de tingene jeg har drømt om å gjøre igjen helt siden jeg spilte i «Et dukkehjem» på min første turné med Riksteatret. Denne gangen møter jeg publikum som meg selv. Som Liv. Det er hun jeg aller best liker å være, sier Liv Ullmann (80).

Riksteatret i samarbeid med Nationaltheatret

Spilles på Nationaltheatret våren 2020.

NRK: Liv Ullmann presenterer turne 2019

Billettrabatt til Coop medlemmer og samarbeidspartnere av Riksteatret.

Gjer kvelden om til ei heilafta og bestill vår gode tapasbuffet før framsyninga.

Serveres kl. 18.00 og kan bestillast her

Salg av øl/vin frå kl. 18