Pippi feirer jul - EKSTRA

Om arrangementet

Barneteater og knallsuksessen fra Chat Noir i Oslo, kommer til Tysværtunet Kulturhus.

Ekstra forestilling kl. 16.15 !

Kl 18.00 forestilling er utsolgt.

Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusemynte Efraimsdatter Langstrømpe, eller ganske enkelt Pippi, er i full gang med juleforberedelsene. Men skal hun feire julen alene? Fru Prysselius vil ha Pippi på barnehjemmet i julen. Men Pippi vil ikke på noe barnehjem. Hun føler seg slett ikke ensom. Hun har jo både Herr Nilsson, apen sin, og Lille Gubben, hesten, og sannelig har det ikke flyttet inn en ny liten venn i veggen hennes. Dessuten kommer det sikkert noen på besøk. Blom og Dunder-Karlsson vil nok prøve å stjele litt julepenger og det er alltid morsomt å leke med politikonstablene Kling og Klang. Tommy og Annika må jo feire julen hjemme, men de vil gjerne være sammen med Pippi også. Kanskje de har en plan?

En ting er sikkert: Det skjer både morsomme, spennende og litt rare ting når Pippi feirer jul

Lengde: 1 time uten pause.

Regi: Bjørn Sæter

Scenografi: Per Olav Austdahl