This was my life - Tribute til Kim Larsen & Gasolin'

Om arrangementet

This Was My Life er et tributeband til Kim Larsen & Gasolin. Bandet ble etablert i Bergen i januar 2018 og har med rekordfart blitt et anerkjent navn blant publikum og arrangører i hele Norden. Med tiden har etterspørselen blitt enorm, og bandet spiller for tilnærmet utsolgte arenaer Norge rundt.

I akustisk setting tar de deg med på en herlig musikalsk reise gjennom Kim Larsens liv og leverer det beste av hits fra hans karriere som f.eks. «Papirsklip», «Midt om natten», «This is my life» og «Hva gør vi nu, lille du».

Med dansk vokalist og frontfigur Claus Pedersen i kombinasjon med dyktige og rutinerte musikere fra Bergens musikkmiljø, gjenskapes den ene perlen etter den andre med stor innlevelse og deilige harmonier.

Musikkere: Claus Pedersen Vokal / gitar, Arild Gjørøy Bass / vokal, Marius Larsen Perkusjon / vokal,  Ove Gaassand Keyboard / piano

Youtube: https://youtu.be/MAToNjZfSdY

Arrangør:  This was my life og Fader Productions